past events

Eindejaars Expert Meeting

Wat kunnen wij verwachten van 2022?


Graag nodigen wij u uit voor AXA IM's Online Eindejaars Expert Meeting.

Zoals u van ons gewend bent, sluiten wij het jaar graag op een gepaste wijze samen met u af. Gezien de huidige situatie hebben wij besloten dat dit jaar te doen met een virtuele bijeenkomst, waarbij wij met een aantal gerenommeerde sprekers met een frisse blik 2022 tegemoet treden.

Onder de bezielende leiding van Jort Kelder zullen verschillende specialisten vanuit hun expertise de huidige trends duiden en een deskundig beeld schetsen van de kansen en uitdagingen voor de komende periode. Welke ontwikkelingen mogen wij daarbij zeker niet uit het oog verliezen? U hoort het op maandagmiddag 13 december.

Wij kijken ernaar uit om op 13 december samen met u van gedachten te wisselen over de huidige economische, maatschappelijke en geopolitieke ontwikkelingen en de impact die dit mogelijk kan hebben op investeringsbeslissingen.

 


Sprekers

  • Marcel Levi is een Nederlandse internist en hoogleraar geneeskunde. Levi is sinds 1 april 2021 voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. Hiervoor werkte hij als Chief Executive van de University College London Hospitals.
  • Bernard Hammelburg is buitenlandcommentator en columnist bij BNR Nieuwsradio en presentator van BNR De Wereld. Hij gaat in op zaken van wereldbelang en plaatst de internationale politiek in context. Bernard verdeelt zijn tijd tussen zijn woonplaatsen Amsterdam en New York.
  • Chris Iggo is Chief Investment Officer voor Core Investments bij AXA IM. In deze rol brengt hij de inzichten van de Research-, Quant Lab- en Responsible Investment-teams samen ter ondersteuning van de portfoliomanagers van de aandelen-, fixed income- en multi asset strategieën.