past events

Eindejaars Expert Meeting

Wat kunnen wij verwachten van 2023?

Donderdag 8 december 2022, Andaz Amsterdam


Het AXA IM eindejaars-treffen is inmiddels uitgegroeid tot een dierbare traditie. In december, als de ballen al in de boom hangen, komen we bij elkaar om vanuit het jaar dat was vooruit te blikken op wat komen gaat. 2022, pfff… die zagen we even niet aankomen. Geen lockdowns, wel oorlog. Een grondstoffencrisis en beren op de beurs. Oplopende inflatie en een recessie met volledige werkgelegenheid. Ik verheug mij op uw komst, want we hebben veel te bespreken. 

Gastheer Frederik Rubens trapt af. Chris Iggo analyseert de markten en Jane Wadia rapporteert de voortgang met ‘Responsible Investing’. Schrijver en NRC-columnist Christiaan Weijts weegt maatschappelijke onderstromen en met Bernard Hammelburg nemen we tenslotte de wereld door. Wanneer dooft het Oekraïne conflict, wat gebeurt er in het rijk van kameraad Xi? 

Misschien verheug ik mij nog wel het meeste op de enquête die altijd verrassende en soms hilarische antwoorden oplevert. Want zeg het maar, wat wordt de winnende beleggingscategorie van 2023? En wie hoeft er (behalve Vladimir Poetin) niet aan uw kersttafel aan te schuiven? 

Tot donderdag 8 december bij Hotel Andaz aan de Prinsengracht!

Jort Kelder